Adidas Superstar




Adidas Süperstar


1920'li yıllarda iki kardeş annelerinin çamaşır odasında ayakkabı yapmaya başlarlar. O zamanlar evlerinde elektrik olmadığı için deri parçalarını bisikletten elde edilen elektrik ile deri kesim işlerini yapıyorlardı. Fakat ikinci dünya savaşı sonrası bu iki kardeş ayrılarak 1948 yılında kendi atölyelerini kurdular. Bunlardan biri ise Firmanın kurucusu olan Adolf Dassler ikinci dünya savaşı sonrasında. Almayanın Herzogenaurach kasabasında ilk atölyesini kurarak işe başlamıştır. Adidas ismi ise kendi adı ve soy adından gelmektedir. Soy adının ilk üç harfi konularak bu isim ortaya çıkmıştır. Bu Adidas Süperstar spor ayakkabıyı ilk giyen sporcu ise; Emil Zapotek 15 yılda 18 dünya rekorunu bu ayakkabı ile kırmış ve bundan sonra ayakkabın duyulmasında büyük rol oldu.


Adidas'ın Üç Çizgi Nereden Geliyor

Üç çizginin çıkışı ise üçgen parçalar halinde kesilerek elde edilmiştir. Yapılan açıklamalar ve söylentilere göre bu amblem şirketin kurucusu olan Adolf'un üç oğlunu temsil ettiği söylenmektedir. Başka bir söylentiye göre ise bu üç çizginin yükselen bir dağ sembolü ve açılması gereken hedefleri açmak anlamına geliyor. Diğer bir özelliği ise bu ayakkabının modasının hiç bitmemesi. Bu model ayakkabılar hem yürüyüş hem koşu hemde rahatlık bakımından vazgeçilmez bir ayakkabı modeli olarak halen yerini korumaktadır.




Adidas Süperstar ın Deri ve taban Özelliği

Adidas süperstar beyaz spor ayakkabı modelleri hem dayanıklı hemde rahatlık sağlıyor. Derisinin sentetik deri astar ve yumuşak olması ve tabanın ise kauçuk taban olması nedeniyle sürekli kullanım ve rahatlık sunuyor. Ayakkabı üzerinde duran yaldızlı yada metalik renkler ayakkabıya ayrı bir tarz katıyor. Suya ve çamura dayanıklı olan bu spor ayakkabı iç astar nedeni ile hem koku hemde kullanırken sizlere bir rahatsızlık vermiyor. Özellikle de uzun saatler çalışan ve devamlı olarak ayakta duran kişiler için en çok tercih edilen spor ayakkabı haline gelmesini sağlıyor.

Neden Adidas Süperstar tercih etmeliyiz

Adidas orjinal süperstar spor ayakkabılar tam bir tarz ayakkabı olarak bilinmekte. Bu spor ayakkabı hem sokakta hem yürüyüş hemde ünlülerin ayaklarında görmek mümkün. Pharrell Williams, David Beckham, Rita Ora ve bir çok ünlünün giymiş olduğu bu ayakkabı hem rahatlık hemde dayanıklılık bakımından en çok tercih edilen ayakkabı modeli


Satın Alma Ve Kargo

Tek yapmanız gereken sitemize girip üye olmak ve bundan sonra garantili bir şekilde alışverişlerinizi yapmak. Yapacağınız alışverişlerimizde hem ürün garantisi hemde ürünlerimizin bire bir orijinal olup kesinlikle ikinci bir kalite değildir. Yapılan siparişlerde 50 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti firmamıza aittir. Ürün değişimi ise 14 gün içinde ürün değişimi yapabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürünlerde iade garantisi vardır. Sipariş verdiğiniz ürünler ise aynı gün kargoya verilir ve en geç 3 gün içerisinde elinize geçer ister kredi kartı isterseniz kapıda ödeme seçeneklerimiz vardır.

4 Ekim 2017 Çarşamba

SUPERSTAR BOUNCE AYAKKABI




SUPERSTAR BOUNCE AYAKKABI


Çıktığı tarih olan 1970’ten bu yana popülerliğini koruyan adidas Superstar, tamamen deriden üretilen ilk basketbol ayakkabısıdır. Bu modern model, BOUNCE™ özelliği ile tüm gün konfor sunar. Yağlı süet sayası ve vintage süet detayları ile zamana meydan okuyan klasik modelin stiline sadık kalır. Ayakkabı, geçmişten günümüze gelen ikonik detaylarla tamamlanır.
  • Gün boyu konfor ve enerji sağlayan BOUNCE™
  • Vintage süet detaylı, yağlı süet saya
  • Ünlü kauçuk burun yapısı; Sentetik deri 3 bant
  • OrthoLite® iç taban ile daha fazla konfor ve performans; Metalik altın rengi logolar ve iç taban
  • Sentetik astar; Deri topuk kaplamasında Trefoil logo
  • Kauçuk dış taban
  • Deri ve sentetik saya / Sentetik astar / Kauçuk dış taban
Adidas, Adidas Superstar, Adidas Süperstar, Superstar, Süperstar, Adidas Superstar Ayakkabı, Adidas Süperstar Ayakkabı, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder